Sites

Whose site are you on?

Er zijn verrassend veel goede webdesigners. Het goede nieuws is dus dat je ontzettend veel keus hebt, maar juist dat roept soms ook keuzestress op.

Ik probeer je hierboven met een beperkt aantal (van de vele) webprojecten te overtuigen dat je bij Redbanana Webdesign sowieso goed zit. Als de stijl je aanstaat, lees dan zeker door.

Online shops

Op sites, facebook & instagram

Redbanana Webdesign biedt je losstaande webshops óf geïntegreerd in je site (afhankelijk van je hosting). Deze webshops kun je met 1 klik doorplaatsen op je Facebook en/of Instagram, zodat je ook daar direct kunt gaan verkopen. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om je online shop te integreren in Google shopping & Amazon.

En ... alsof dat nog niet genoeg is kun je zelfs een native mobile app (Apple Store & Google Play) installeren op je smartphone waarmee je eenvoudig (mobiel) je webshop kunt managen en marketen via email, google of Facebook. Zo wordt online verkopen steeds makkelijker en leuker!

Het platform is verder budgetvriendelijk, intuïtief en heeft nog allerlei extra toeters en bellen indien je behoefte hebt aan nog meer mogelijkheden.

Bel, whatsapp of mail als je hier meer over wilt weten.

Services

Domein

  • Domeinnamen (op jouw naam)
  • Domeinhosting bij specialisten
  • SSL Certificates
  • Hulp bij cPanel en DNS-instellingen

Design

  • Websites op maat (alles kan!)
  • Site templates (budget)
  • Responsive design
  • CMS (zelf je site kunnen aanpassen)

Extra fijn

  • SEO (voor Google & co)
  • Site analytics
  • Netwerk developers
  • Netwerk copywriters en vertalers

Beter dan vallen en opstaan?

Staan en opvallen!

Redbanana Webdesign | beter dan vallen en opstaan, staan en opvallen
Behalve dat een site goed te vinden moet zijn en correct moet functioneren, zou het toch ook wel prettig zijn als hij écht pakkende content biedt. Daarom denk ik graag zeer actief mee op dit gebied, zodat ik iets kan maken waardoor jouw verhaal bij specifiek jouw doelgroep 'blijft hangen'.

Je overweegt een site van mij?

Lees dan verder

Één ding hebben alle sites sowieso gemeen. De 'afzender' wil altijd iets vertellen. Of het nu gaat om een 'online visitekaartje' zodat (potentiële) klanten de contactgegevens snel vinden of om complexe sites met zeer dynamische content, er is altijd een boodschap.

Ik maak sites in alle soorten en maten. Van super simpel tot zeer complex (in het laatste geval met een heel team developers achter mij).

Als jij op jouw site jouw verhaal wilt kunnen overbrengen moeten mensen je site uiteraard eerst vinden. Vervolgens wil je de aandacht van je bezoeker pakken én vasthouden, net zolang totdat die bezoeker de essentie heeft meegekregen.

Om dit proces goed te laten verlopen moet:
  • A, de site snel laden, want je hebt geen seconde te verliezen
  • B, de structuur logisch zijn opgebouwd, anders is je bezoeker alsnog meteen weg
  • C, de inhoud de moeite waard zijn om te bekijken/lezen, dus elk beeld en elke tekst moet een schot in de roos zijn.


Verleiden

Dus, er is meer nodig dan attractief design alleen. Je moet je bezoeker uitdagen verder te lezen, ze de juiste CTA’s (Call To Action) aanbieden, ze verleiden om op een knop te klikken en lid te worden, zich in te schrijven voor een nieuwsbrief, een e-mailadres achter te laten of iets te kopen!

Als je behoefte hebt aan iemand die hierover met je meedenkt, klik dan op de CTA hieronder en neem contact op.

Voor ieder budget

Op uur- of projectbasis

Ik maak, alleen of met een team, creatieve en oplossingsgerichte sites voor ieder budget. Of het nu gaat om een groot en uitdagend project of een kleine template site, ik doe het met evenveel plezier en toewijding. Bij grotere projecten manage ik het liefst mijn eigen team van betrouwbare partners (developers, copywriters, designers, video editors, vertalers etc.), maar ook dan blijf ik altijd volledig betrokken bij het design en bouw ik zelf gewoon mee. Ik wil namelijk ieder project volledig in de vingers hebben en houden.

Alles kan en je kunt me bij wijze van spreken zelfs inhuren voor een paar uurtjes.

Even opletten!

Wees lief voor Google

Indien je al een site hebt, maar je bent toe aan een nieuwe, let dan goed op! Google en andere zoekmachines houden van een consequente structuur. Indien je vrolijk je nieuwe site online zet, zonder enig voorbehoud, dan verlies je onherroepelijk (een deel van) je opgebouwde geschiedenis en ranking. Elke goede webdesigner weet precies wat Google nodig heeft om een dergelijk drama te voorkomen.

Toch nog niet helemaal overtuigd?

Meer dan sites alleen!

Ik werk met het hele Adobe pakket, dus ook voor logo's, foto- en videobewerking kun je bij Redbanana Webdesign terecht. Daarnaast heb ik behoorlijk wat ervaring in marketing.

Redbanana Webdesign logo
✔ Professionele, creatieve & dynamische websites ✔ Logo's ✔ Huisstijlen ✔ Webshops ✔ Facebook shops ✔ Marketing ✔ Nieuwsbrieven ✔ Perfect afgestemd op je doelgroep(en) ✔ Veel persoonlijke aandacht ✔ Enthousiast én geduldig

Adres

Ingeborg Dashorst
Boslaan 28 A
3050 Oud-Heverlee (bij Leuven)
België

alles-in-1

Creatief, full service webbureau met veel persoonlijke aandacht.