Letters
Redbanana Webdesign logos | een goed gekozen font
Redbanana Webdesign logos | font is enorm
Redbanana Webdesign logos | font is bepalend
Redbanana Webdesign logos | look & feel font

Letters in beeld

De keuze van het font én de manier waarop je de letters in visuals gebruikt, bepalen 't imago van je merk of bedrijf. Ik experimenteer ermee totdat ik het juiste effect te pakken heb.

Heb je hulp nodig bij het schrijven of vertalen van teksten voor je site, advertentie of persbericht? Ik help je óf zelf óf we kunnen hulptroepen inroepen in de vorm van geweldige tekstschrijvers en/of vertalers.

Letters in teksten

Op de pagina foto's & video's zeg ik: "één beeld zegt meer dan 1.000 woorden". Maar ... als je dan iemands aandacht te pakken hebt dan wil je die ook vasthouden.

Goedgeschreven teksten – teksten die het waard zijn om te lezen – in een leesbaar en aantrekkelijk lettertype zijn dus essentieel. Zo'n beetje alle fonts kunnen tegenwoordig ook voor het web gebruikt worden.

Logo's

Voor ieder budget

Hieronder een kleine showcase met een paar logo's uit mijn koker.
Wil jij ook een logo van mijn (digitale) hand?

In the spotlight

Logo's met een verhaal

Ik licht ik er hier vier, heel summier, een heel klein beetje toe.

Incubator & Accelerator

BRUSSELS

"B-Sprouts is an international Incubator and Accelerator in the areas of IoT and Connected Cars for entrepreneurs and start-ups based in Brussels"
Redbanana Webdesign Logo B-Sprouts

Techy & Brussels

Stilistisch

In het Engels heten spruitjes 'Brussels Sprouts’. De opdrachtgever wilde graag een techy logo met een Brusselse touch. Ik heb daarom gekozen voor het Google Font 'Audiowide' en een stilistisch spruitje gemaakt.

Soprano & Vocal Coach

KENT (UK)

Pearlmira is een professionele sopraan uit Sierra Leone met een betoverend mooie stem. Naast haar optredens geeft ze vocal coaching en voice training. Momenteel woont en werkt zij in het Verenigd Koninkrijk.
Redbanana Webdesign Logo Pearlmira

Classica & Purple

CUM LAUDE

Dit logo is volledig opgebouwd uit delen van muzieknoten en -tekens. Pearlmira is een klassiek geschoolde (with honors!) zangeres. Die sfeer wilde ik oproepen. Paars is haar lievelingskleur.

Botanische Verrijking

KAMPENHOUT (BE)

Dit centrum is een kwekerij van bijzondere planten. Daarnaast speuren zij actief naar zeer zeldzame boomsoorten, brengen deze in kaart en proberen ze vervolgens voor uitsterving te behoeden. De beslissing dat het logo een 'eigengemaakt' boompje moest bevatten was snel genomen.
Redbanana Webdesign Logo Centrum voor Botanische Verrijking

Zeldzaam & Biodivers

Bijzonder

De manier waarop ik 'zeldzaamheid' en 'biodiversiteit' wilde uitbeelden heeft eventjes op zich laten wachten, totdat ik opeens bedacht één blaadje een afwijkende kleur te geven! Et voilà ...

Communicatie en zo

Amsterdam

Dit is een van mijn eerste logo’s. Hier heb ik trouwens het logo én de bedrijfsnaam verzonnen. De oprichtster is gespecialiseerd in (interim) communicatiemanagement, public relations en events, vandaar dat ik als bedrijfsnaam COM+PR+ENZO bedacht.
Redbanana Webdesign Logo Comprenzo

What's in a name

I know

Comprenzo is bovendien een bedrijfsnaam met 'n zeer prettige connotatie. Zelfs niet-Spaanstaligen denken hierbij direct aan 'comprendo' (ik begrijp het).
Bewust óf onbewust!
Dé perfecte naam dus voor een communicatiebureau.

Print

Een plaatje!

Als je eenmaal een mooi logo hebt wil je 'm natuurlijk aan de wereld laten zien.
Online op je site en social media, offline op ... wat je maar wilt.
Hier een paar voorbeelden ter inspiratie. Geïnteresseerd?

Mooi?

Like what you see?

Neem dan zeker ook eens een kijkje op een van deze pagina's:

Redbanana Webdesign logo
✔ Professionele, creatieve & dynamische websites ✔ Logo's ✔ Huisstijlen ✔ Webshops ✔ Facebook shops ✔ Marketing ✔ Nieuwsbrieven ✔ Perfect afgestemd op je doelgroep(en) ✔ Veel persoonlijke aandacht ✔ Enthousiast én geduldig

Adres

Ingeborg Dashorst
Boslaan 28 A
3050 Oud-Heverlee (bij Leuven)
België

alles-in-1

Creatief, full service webbureau met veel persoonlijke aandacht.